Ekstra MovingArt

Eftersom at jeg gerne ville prøve MovingArt og AfterEffects af igen, var jeg så heldig at jeg kunne afprøve det på nogle mystories, reels og posts, som jeg skulle lave til en instagram profil for det event jeg har været med til at afvikle i mit private.

Eventet hedder “Relocate” og er en konertoplevelse som samler unge og skaber diversitet på tværs af musikalske præferencer. (Instagram: @reloc4te)

Vores event blev afholdt d 8 maj 2024, på Musikhuset Posten i Odense og vi havde Dibset som headliner samt 7 vækstlagsartister, 2 Dj hvor den ene kun var 15 år og 3 tøj brands – Sabochini, Brú og Larue. Derudover inviterede jeg BeatMagasin som har skrevet en artikel om hele aftenen, læs den herunder

Jeg var projekt leder sammen med 3 andre fra et Restage forløb udover det har jeg været ansvarlig for booking, PR og marketing, produktion mm. og backstage. Jeg fik også idéen til at afholde et modeshow med et af tøj brands’ne og stod derfor for koordineringen og planlægningen af dette.

Det var en vildt spændene oplevelse og noget som jeg vil anbefale alle som er interesserede i musik/koncert branchen. Restage er et forløb som du kan læse mere om herunder

Resultater