Content creation workshop

Under vores installations projekt deltog vi i en inspirerende workshop om content creation. Målet var at hjælpe os med at finpudse ores koncept samt finde den rette tone of Voice.

Vi startede med at lave en problemstilling og derfra gik vi igang. Vi fokuserede på vores målgruppe og deres behov for at justere vores koncept så vi kunne ramme plet. Vi blev også bedt om at sparre med en af de andre grupper. Dette gav os mulighed for at få endnu mere inspiration og se vores koncept fra nye vinkler.

Noget af det mest værdifulde var at arbejde med Tone of Voice. Her lærte vi, hvor vigtigt det er at have en autentisk og konsistent stemme, der kan skabe forbindelse til vores målgruppe – som var børn og familier. Derfor skulle vores stemme være sjov og lærig. Denne øvelse hjalp os med at finde den rette stil og bruge ord, der kunne resonere med vores målgruppe.

Reflektion:
Denne workshop var meget hands-on hvor vi arbejdede med konkrete opgaver og præsenterede dem for hinanden, hvilket gav os værdifuld feedback. Vi forlod workshoppen med værktøjer og teknikker, som straks kunne bruges i vores projekt. Selve tone of voice fik også vores “maskot” i appen til at komme mere til livs da det var den som skulle være en sjov og lærig “ven” som guider og følger en igennem appen.